X
Garmaż Świąteczny
Garmaż Świąteczny

Wyroby mączne:

  • Pierogi z kapustą i grzybami 1kg/ 39 PLN
  • Pierogi Kosiarza z farszem wieprzowym 1kg/ 38 PLN                
  • Pierogi z gęsi 1kg/ 45 PLN                                                         
  • Pierogi z owocami (truskawki lub jagody) 1kg/ 45 PLN            
  • Pierogi Rybaka z farszem z łososia 1kg/ 47 PLN 
  • Pierogi z dzika 1kg/ 43 PLN
  • Pierogi ruskie 1kg/ 40 PLN
  • Pierogi ze szpinakiem 1kg/ 40 PLN
  • Krokiety z kapustą i grzybami 1 szt./ 9 PLN
  • Kołduny litewskie z wołowiną 0,5kg/ 49 PLN
  • Paszteciki z mięsem 1 szt./ 8 PLN

Zupy:

  • Barszcz czysty 0,9l/ 29 zł                                                                
  • Rybna z kawałkami łososia i dorsza zabielana z koperkiem 0,9l/ 45 PLN                                          
  • Grzybowa z makaronem domowym 0,9l/ 45 PLN
  • Dyniowa z mięsem drobiowym (pikantna) 0,9l/ 29 PLN

Nasze regionalne produkty:

  • Łosoś wędzony 1kg/ 159 PLN
  • Pstrąg wędzony 1kg/ 65 zPLN
  • Pasztet drobiowy z bakaliami 1kg/ 12 PLN

Sałatki:

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa 0,5kg/ 25 PLN
  • Sałatka z tortellini z szynką drobiową, czerwoną papryką i ogórkiem konserwowym 0,5kg/ 29 PLN
  • Sałatka z paluszkami krabowymi z czerwoną cebulą 0,5kg/ 29 PLN

Zakąsku zimne:

  • Sandacz nadziewany musem rybnym 50g/ 18 PLN
  • Filet z pstrąga w galarecie 50g/ 14 PLN
  • Łosoś w galarecie 50g/ 19 PLN
  • Rolada ze szpinakiem i łososiem wędzonym 50g/ 19 PLN  
  • Mintaj w zalewie pomidorowo – octowej 100g/ 19 PLN
  • Rolada z drobiowa nadziewana bakaliami 50g/ 15 PLN  
  • Polędwiczka wieprzowa nadziewana grzybami leśnymi 50g/ 18 PLN
  • Rolada ze schabu z suszonymi pomidorami i boczkiem 50g/ 15 PLN 
  • Serowa rolada z kurczakiem i szpinakiem 50g/ 15 PLN

Na słodko:

  • Sękacz (naszego wyrobu) waga od 2,5kg do 3kg/ 160 PLN

Zamówienie mogą Państwo składać do 16 grudnia.

Dania mięsne:

  • Pieczona gęś w całości nadziewana jabłkiem i tłuszczem 1 szt./ 230 PLN
  • Kaczka pieczona w całości nadziewana pomarańczą 1 szt./ 120 PLN
  • Udko z kaczki w cydrze 1 szt./ 22 PLN         
  • Zraz z kaczki z podgrzybkiem i wędzonym boczkiem 1 szt./ 25 PLN
  • Koperty schabowe z pieczarkami i serem 100g/ 20 PLN
  • Udko z kurczaka pieczone w marynacie śliwkowej 1 szt./ 18 PLN
  • De Volaille 100 g/20 zł  
  • Duszona polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo grzybowym 0,5kg/ 29 PLN   

Dania rybne:

  • Gołąbki rybne z kapustą włoską 1 szt./ 29 PLN
  • Filet z pstrąga w orientalnych warzywach 1 szt. (ok.100g)/ 25 PLN

Dodatki:

  • Kapusta czerwona / biała zasmażana 0,5kg/ 21 PLN
  • Sos pieczeniowy 0,5l/ 24 PLN

 

Zamówienia mogą Państwo składać do dnia 19 grudnia (niedziela).

tel.: 58 673-20-02; 607-36-05-36

Wszystkie potrawy są na jednorazowych paterach, udekorowane i gotowe do spożycia.

Doliczamy opłatę za tackę/słoik:
- średnia 7 zł
- duża 8 zł
- mała 6 zł
- słoik 3 zł

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Cookies Policy.

ok