X
Garmaż Świąteczny
Garmaż Świąteczny

Wyroby mączne:

  • Pierogi z kapustą i grzybami 1 kg/40 zł
  • Pierogi Kosiarza z farszem wieprzowym 1 kg/38 zł                 
  • Pierogi z gęsi 1 kg/45 zł                                                          
  • Pierogi z owocami (truskawki lub jagody) 1 kg/45 zł             
  • Pierogi Rybaka z farszem z łososia 1 kg/47 zł   
  • Pierogi z dzika 1 kg/43 zł
  • Pierogi ruskie 1 kg/40 zł
  • Pierogi ze szpinakiem 1 kg/40 zł
  • Krokiety z kapustą i grzybami 1 szt./9 zł
  • Kołduny litewskie z wołowiną 0,5 kg/40 zł
  • Paszteciki z mięsem 1 szt./6 zł

Zupy:

  • Barszcz czysty 0,9 l/25 zł                                                                
  • Rybna z kawałkami łososia i dorsza zabielana z koperkiem 0,9 l/42 zł                                           
  • Zupa grzybowa z lanymi kluskami 0,9 l/42 zł

Nasze regionalne produkty:

  • Łosoś wędzony 1 kg/99 zł
  • Pasztet pieczony z gęsi z  żurawiną 1 kg/46 zł

Sałatki:

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa 1 kg/ 44 zł
  • Sałatka ziemniaczano–śledziowa z pieczonymi burakami , jajkiem i pieczarkami 1 kg/54 zł

Zakąsku zimne:

  • Rolmops ze śledzia z ogórkiem, papryką i cebulą 50 g/12 zł
  • Tymbaliki z karpia 50 g/10 zł
  • Pstrąg tęczowy w galarecie 50 g/11 zł
  • Łosoś w galarecie 50 g/13 zł     
  • Rolada ze szpinakiem i łososiem wędzonym 50 g/14 zł
  • Dorsz w cieście po japońsku 50 g/16 zł    
  • Rolada serowa nadziewana pieczarkami i kurczakiem 50 g/11 zł
  • Rolada z kaczki nadziewana bakaliami 50 g/14 zł  
  • Polędwiczka wieprzowa nadziewana grzybami leśnymi 50 g/16 zł

Na słodko:

  • Sękacz (naszego wyrobu) waga od 2,5 kg do 3 kg/150 zł

Zamówienie mogą Państwo składać do 14 grudnia.

Dania mięsne:

  • Pieczona gęś w całości nadziewana jabłkiem z czerwona kapustą i tłuszczem 1 szt./210 zł
  • Kaczka pieczona w całości nadziewana pomarańczą z czerwoną kapustą i sosem 1 szt./120 zł
  • Zrazy z karkówki nadziewane boczkiem, pieczarkami i porem, z sosem 2 szt./28 zł
  • Zrazy ze schabu nadziewane papryką, ogórkiem konserwowym i marchewką 2 szt./32 zł
  • De Volaille 100 g/16 zł  
  • Pieczona rolada z boczku ze śliwką suszoną 1 kg/42 zł      

Dania rybne:

  • Karp smażony w ziołowej panierce 100 g/16 zł
  • Rolada z pstrąga faszerowana kurkami 1 szt. (ok. 100 g)/19 zł

Dodatki:

  • Kapusta czerwona / biała zasmażana 0,5 kg/19 zł
  • Sos pieczeniowy 0,5 l/24 zł

 

Zamówienia mogą Państwo składać do dnia 19 grudnia (niedziela).

Odbiór 23 grudnia w godz. 10.00-17.00 i 24 grudnia w godz. 8.00-13.00

Wszystkie potrawy są na jednorazowych paterach, udekorowane i gotowe do spożycia.

Doliczamy dodatkową opłatę za paterę/słoik:
- średnia 4 zł
- duża 7 zł
- mała 3,50 zł
- słoik 2 zł

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Cookies Policy.

ok