X
Garmaż Świąteczny
Garmaż Świąteczny

Wyroby mączne:

  • Pierogi z kapustą i grzybami - 0,5 kg / 21 PLN
  • Pierogi z farszem wieprzowym - 0,5 kg / 21 PLN
  • Pierogi z gęsi - 0,5 kg / 29 PLN
  • Pierogi z owocami (truskawki lub jagody) - 0,5 kg / 27 PLN
  • Pierogi Rybaka z farszem z łososia - 0,5 kg / 30 PLN
  • Pierogi z dzika - 0,5 kg / 28 PLN
  • Pierogi ruskie 0,5 kg - 22 PLN
  • Pierogi ze szpinakiem - 0,5 kg / 23 PLN
  • Kołduny litewskie z wołowiną - 0,5 kg / 59 PLN
  • Krokiety z kapustą i grzybami - 1 szt. / 12 PLN
  • Pasztecik z mięsem - 1 szt. / 9 PLN

Zupy:

  • Barszcz czysty - 0,9 l / 32 PLN
  • Rybna z kawałkami łososia i dorsza zabielana, z koperkiem - 0,9 l / 66 PLN
  • Rosół z kaczki czysty - 0,9 l / 39 PLN
  • Krem kurkowy - 0,9 l / 45 PLN
  • Strogonow drobiowy - 0,9 l / 32 PLN

Nasze regionalne produkty:

  • Łosoś wędzony - 1 kg / 159 PLN
  • Szynka wędzona - 1 kg / 84 PLN
  • Pasztet drobiowy z żurawiną i śliwką - 1 kg / 39 PLN
  • Śledzie opiekane - 0,9 l / 42 PLN
  • Bigos - 0,9 l / 32 PLN

Sałatki:

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa - 0,5 kg / 29 PLN
  • Sałatka gyros na ostro z ciecierzycą i nachosami - 0,5 kg / 35 PLN
  • Sałatka z paluszków krabowych z makaronem ryżowym, ananasem i warzywami - 0,5 kg / 44 PLN

Zakąski zimne:

  • Ryba po grecku - 100 g / 18 PLN
  • Pstrąg w galarecie nadziewany żurawiną i kaparami - 50 g / 16 PLN
  • Łosoś w galarecie - 50 g/ 21 PLN
  • Rolada ze szpinakiem i łososiem wędzonym - 50 g / 22 PLN  
  • Tymbalik rybny - 50 g / 16 PLN
  • Tatar z łososia wędzonego z warzywami - 100 g / 26 PLN
  • Tatar ze śledzia korzennego - 50 g / 15 PLN
  • Rolada z kaczki nadziewana pieczarkami - 50 g / 18 PLN
  • Rolada z boczku nadziewana śliwką - 50 g / 19 PLN
  • Półmiesek z naszymi wyrobami (dwa rodzaje kiełbas, pasztet drobiowy, szynka wedzona, zylc, smalec wieprzowy - dla 4 osób) / 79 PLN

Na słodko:

  • Sękacz (wyrób własny) waga od 2,5 kg do 3 kg / 190 PLN

Zamówienia przyjmujemy do 15 grudnia.

Dania mięsne:

  • Kaczka pieczona w całości nadziewana jabłkiem - 1 szt. (ok. 1,6 kg) / 120 PLN
  • Duszone udko z kaczki - 1 szt. / 27 PLN
  • Pierś z kaczki confit - 1 szt. / 37 PLN
  • Duszony schab z kością w sosie cebulowym - 1 szt. / 24 PLN
  • Zraz wołowy - 1 szt. (ok. 100 g) / 34 PLN
  • Zraz wieprzowy z grzybami leśnymi - 1 szt. / 32 PLN
  • Zraz z piersi z kurczaka z warzywami - 1 szt / 24 PLN
  • De volaille - 1 szt. (ok. 100 g) / 24 PLN

Dania rybne:

  • Łosoś w cytrynowo-ziołowej panierce - ok. 150 g / 38 PLN
  • Roladka z sandacza z warzywami - ok. 150 g / 38 PLN

Dodatki:

  • Kapusta czerwona / biała zasmażana - 0,5 kg / 29 PLN
  • Sos pieczeniowy - 0,5 l / 28 PLN

 

Zamówienia przyjmujemy do 18 grudnia (środa). Odbiór zamówień - 23 grudnia (poniedziałek) w godzinach 11:00-17:00.

tel.: 58 673-20-02; 607-36-05-36

Wszystkie potrawy są na jednorazowych paterach, udekorowane i gotowe do spożycia.

Za opakowanie doliczana jest opłata w wysokości:
- duża tacka - 9 PLN
- średnia tacka - 8 PLN
- mała tacka - 7 PLN
- słoik 0,9 l - 3 PLN