Zapraszamy do składania zamówień!
Zamówienia przyjmujemy do 16.04 (środa).
Odbiór zamówień w dniu 19.04 (sobota) w godzinach 9:00-15:00.
Tel: 607 360 536
Tel: 58 673 20 02
Adres mailowy: marketing@nordowimol.pl
Wyroby mączne:
- Pierogi Kosiarza z farszem wieprzowym 0,5 kg / 21 zł
- Pierogi z gęsi 0,5 kg / 29 zł
- Pierogi z owocami (truskawki lub jagody) 0,5 kg / 27 zł
- Pierogi Rybaka z farszem z łososia 0,5kg / 30 zł
- Pierogi z dzika 0,5 kg / 28 zł
- Pierogi ruskie 0,5 kg / 22 zł
- Pierogi ze szpinakiem 0,5 kg / 23 zł
- Krokiet jajeczny 1 szt. / 12 zł
- Kopytka 400 g / 19 zł
- Pasztecik z mięsem 1 szt. / 9 zł
Zupy:
- Żurek z białą kiełbasą 0,9 l / 48 zł
- Ziemniaczana z chrzanem i białą kiełbasą 0,9 l / 46 zł
- Rybna z kawałkami łososia i dorsza zabielana z koperkiem 0,9 l / 66 zł
- Rosół z makaronem 0,9 l / 42 zł
Nasze regionalne produkty:
- Łosoś wędzony 1 kg / 159 zł
- Szynka wędzona 1 kg / 84 zł
- Kiełbasa biała 1 kg / 39 zł
- Kiełbasa polska surowa 1 kg / 59 zł
- Wędzona pierś z kaczki (półgęsek) - 100 g / 12 zł
- Pasztet drobiowy z suszonymi pomidorami i zielonym pieprzem 0,5 kg / 19 zł
- Pasztet z królika 0,5 kg / 24 zł
- Śledzie opiekane 0,9 l / 42 zł
- Bigos 0,9 l / 32 zł
Sałatki:
- Tradycyjna sałatka jarzynowa 0,5 kg / 32 zł
- Sałatka ziemniaczana z warzywami i sosem czosnkowym 0,5 kg / 42 zł
- Sałatka śledziowa z selerem, groszkiem konserwowym, tartym serem i jajkiem 0,5 kg / 46 zł
Zakąski zimne:
- Łosoś w galarecie 50 g / 20 zł
- Rolada szpinakowa z serkiem ziołowym i pieczarkami 50 g / 14 zł
- Tymbalik rybny 50 g / 15 zł
- Tymbalik z kurczaka 50 g / 12 zł
- Rolada z szynki konserwowej z fetą, jajkiem, chrzanem i szczypiorkiem 50 g / 14 zł
- Schab w galarecie nadziewany drobiowym mięsem, śliwką i morelą 50 g / 18 zł
- Rolada z tortilli z pastą jajeczną, suszonymi pomidorami i ogórkiem 50 g / 14 zł
- Półmisek z naszymi wyrobami (dwa rodzaje kiełbas, pasztet drobiowy, szynka wędzona, zylc, smalec wieprzowy - dla 4 os.) / 79 zł
Dania mięsne:
- Kaczka pieczona w całości nadziewana jabłkiem ok. 1,6 kg / 90 zł
- Udko z kaczki nadziewane kaszą jaglaną, boczkiem i żurawiną 1 szt. / 27 zł
- Pieczone udo z indyka w marynacie ziołowej 1 szt. / 36 zł
- Zraz wołowy 1 szt. / 36 zł
- De volaille 1 szt. / 24 zł
- Roladka z kurczaka z fetą, kurkami i chrzanem 1 szt. / 28 zł
- Polędwiczka po parysku w sosie pieczarkowo-serowym 1 szt / 32 zł
Na słodko:
- Sękacz - wyrób własny 2,5 - 3 kg / 190 zł
Zamówienia przyjmujemy do 13 kwietnia.
Dodatki:
- Kapusta zasmażana czerwona/biała 0,5 kg / 29 zł
- Sos pieczeniowy 0,5 l / 28 zł