X
Garmaż Wielkanocny
Garmaż Wielkanocny

Zapraszamy do składania zamówień!

Zamówienia przyjmujemy do 16.04 (środa).
Odbiór zamówień w dniu 19.04 (sobota) w godzinach 9:00-15:00.

Tel: 607 360 536
Tel: 58 673 20 02
Adres mailowy: marketing@nordowimol.pl 

Wyroby mączne:

  • Pierogi Kosiarza z farszem wieprzowym 0,5 kg / 21 zł
  • Pierogi z gęsi 0,5 kg / 29 zł
  • Pierogi z owocami (truskawki lub jagody) 0,5 kg / 27 zł
  • Pierogi Rybaka z farszem z łososia 0,5kg / 30 zł
  • Pierogi z dzika 0,5 kg / 28 zł
  • Pierogi ruskie 0,5 kg / 22 zł
  • Pierogi ze szpinakiem 0,5 kg / 23 zł
  • Krokiet jajeczny 1 szt. / 12 zł
  • Kopytka 400 g / 19 zł
  • Pasztecik z mięsem 1 szt. / 9 zł

Zupy:

  • Żurek z białą kiełbasą 0,9 l / 48 zł
  • Ziemniaczana z chrzanem i białą kiełbasą 0,9 l / 46 zł
  • Rybna z kawałkami łososia i dorsza zabielana z koperkiem 0,9 l / 66 zł 
  • Rosół z makaronem 0,9 l / 42 zł          

Nasze regionalne produkty:

  • Łosoś wędzony 1 kg / 159 zł
  • Szynka wędzona 1 kg / 84 zł 
  • Kiełbasa biała 1 kg / 39 zł
  • Kiełbasa polska surowa 1 kg / 59 zł
  • Wędzona pierś z kaczki (półgęsek) - 100 g / 12 zł 
  • Pasztet drobiowy z suszonymi pomidorami i zielonym pieprzem 0,5 kg / 19 zł 
  • Pasztet z królika 0,5 kg / 24 zł 
  • Śledzie opiekane 0,9 l / 42 zł 
  • Bigos 0,9 l / 32 zł

Sałatki:

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa 0,5 kg / 32 zł
  • Sałatka ziemniaczana z warzywami i sosem czosnkowym 0,5 kg / 42 zł
  • Sałatka śledziowa z selerem, groszkiem konserwowym, tartym serem i jajkiem 0,5 kg / 46 zł

Zakąski zimne:

  • Łosoś w galarecie 50 g / 20 zł 
  • Rolada szpinakowa z serkiem ziołowym i pieczarkami 50 g / 14 zł 
  • Tymbalik rybny 50 g / 15 zł 
  • Tymbalik z kurczaka 50 g / 12 zł 
  • Rolada z szynki konserwowej z fetą, jajkiem, chrzanem i szczypiorkiem 50 g / 14 zł 
  • Schab w galarecie nadziewany drobiowym mięsem, śliwką i morelą 50 g / 18 zł 
  • Rolada z tortilli z pastą jajeczną, suszonymi pomidorami i ogórkiem 50 g / 14 zł
  • Półmisek z naszymi wyrobami (dwa rodzaje kiełbas, pasztet drobiowy, szynka wędzona, zylc, smalec wieprzowy - dla 4 os.) / 79 zł

Dania mięsne:

  • Kaczka pieczona w całości nadziewana jabłkiem ok. 1,6 kg / 90 zł 
  • Udko z kaczki nadziewane kaszą jaglaną, boczkiem i żurawiną 1 szt. / 27 zł 
  • Pieczone udo z indyka w marynacie ziołowej 1 szt. / 36 zł 
  • Zraz wołowy 1 szt. / 36 zł 
  • De volaille 1 szt. / 24 zł 
  • Roladka z kurczaka z fetą, kurkami i chrzanem 1 szt. / 28 zł
  • Polędwiczka po parysku w sosie pieczarkowo-serowym 1 szt / 32 zł 

Na słodko:

  • Sękacz - wyrób własny 2,5 - 3 kg / 190 zł 

Zamówienia przyjmujemy do 13 kwietnia.

Dodatki:

  • Kapusta zasmażana czerwona/biała 0,5 kg / 29 zł
  • Sos pieczeniowy 0,5 l / 28 zł

 

WSZYSTKIE POTRAWY SĄ NA JEDNORAZOWYCH PLATERACH, UDEKOROWANE I GOTOWE DO SPOŻYCIA.

ZA OPAKOWANIE DOLICZANA JEST OPŁATA W WYSOKOŚCI:

  • duża tacka - 9 zł
  • średnia tacka - 8 zł
  • mała tacka - 7 zł
  • słoik - 3 zł.